ARBERJEVA SOBA

Tukaj bi mogla bit slika Arberja
Cezarjev dnevnik
Diskoteka Berghaus
Veseli Hektor
Britney Spears
Vbodna rana

Čisto prava vbodna rana

Pikantne novice
Zaboj

Soundtrack Arberjeve sobe: Ceca i Luna - Drugarice Prokletnice oz. če Vam ne uspe dobit tega (podnujno mora bit live verzija z Luno in enim malim patuljakom) pol: Seka Aleksič - Aspirin alpa Scarface OST - Bolivia Theme.

Novosti iz sveta Arberjeve sobe:

Pičke mi lahko pišete na: ordellrobbie1985@gmail.com

Spletno stran mi je naredu frend "Hišna sramota" (on noče da ga tko kličemo, hoče da ga kličemo "Tičo", sam nismo gayi da bi ga tko klical)

Hišna sramota

V zameno je hotu sam da mu častim radler in objavim njegovo sliko, ker ve da kjer Arber pusti svoj pečat, tja slejkoprej pripizdijo pičke. Jst mu nisem hotu polagat lažnih drv na ogenj in sem mu reku: "Model, radler ti častim brez problema, sliko ti bom tud objavu, sam povem ti da ti skor ziher ne bo nobena pisala, ker maš res šugav obraz do konca, plus plis odrež ta glup napis "Hacking in progress", ker tega res ne bo čist nobena pička slavila." Ampak ok, model živi v svojem svetu, kjer je tak shit kul in kjer obstaja verjetnost > 0 da se bo enkrat poroču z Scarlett Johansson, tko da tle je slika, če si hoče kšna pička dopisovat z njim, nej piše na counterstrike_litija@yahoo.com