Arberjeva soba > Zaboj > Utrinki iz ghetta

ZABOJ

Utrinki iz ghetta

Vič ghetto

Značilni transformator. Če date kidzom sto tolarjev, bojo na transformator prislonili lestev in vam pokazal okostnjaka, ki se skriva gor

Vič ghetto

Moj bivši blok. Pri teh gugalnicah se po 19. uri zadržujejo whores.

Vič ghetto

Najbolj ohranjen koš na viču. Protekcijo in restavracijo izvajajo rdeče rutke.

Vič ghetto

Še mal bolj širokokotna slika igrišča oš vič. Čez cesto gradijo razne industrijske obrate

Vič ghetto

Bivši merkator, kjer so pred okol devetimi leti našli dva zmrznjena dvanajstletnika v skrinji za sladolede. Po tistem ni noben več hodu v to trgovino.

Vič ghetto

Trafika, ki ne obratuje več, odkar so trafikanta ubili, razrezali in spravili v Glinščico. To je območje kjer se uradno začne t.i. vič džungla - območje kamor policaji ne hodijo.

Vič ghetto

Most čez Glinščico. Osrčje vič džungle. V ozadju klošarjeva domačija, zloglasna bajta kjer baje straši, ponoči lahko namreč vidiš lučke, kako se prižigajo in ugašajo.

Vič ghetto

Vič džungla se konča na začetku old towna, starega dela viča, ki ga nadzorujejo kitajci, albanci in rusi (pogosto se streljajo).

Vič ghetto

V tej bajti je živela družina Brnić, ki je imela zlo glasnega in zoprnega psa. To ni bilo všeč določeni mafiji.

Vič ghetto

Ta podhod vodi do viških vrtov. če želite skozenj je postopek tak: v levo roko dajte pet evrov in jo dvignite v zrak, nato pa se počasi sprehodite skozi. Dežurni cestninar bo pobral dajatev in vas pustil pri življenju.

Vič ghetto

Viški vrtovi. Najboljši paradižniki rastejo na vrtu kitajske mafije, ki mimogrede tudi vodi v številu umorov

Vič ghetto

Najbolj nevarna pozicija za živeti je pritličje, zato so vsi balkoni zaščiteni z rešetkami. V tem stanovajnu živijo dobitniki nagrade "rešetke leta", ki jo je organizirala Danica Simšič